Drie wijze mannen

De drie wijze mannen

‘Gelukkig in het leven staan door te handelen ten goede van je gesteldheid’, dat is precies het doel dat drie wijze mannen die naar Love for Life komen nastreven. We hebben het over Kris Verburgh, Patrick van Hees en davidji. Ze hebben hetzelfde doel, maar de weg ernaartoe is bij ieder anders. Bij Kris Verburgh wordt dit doel bereikt door gezond te eten en daardoor vitaal door het leven te gaan. Bij Patrick van Hees is het de weg naar geluk en hoe word je dat nou echt? En Amerikaan davidji gaat mediterend door het drukke leven door te ontstressen en op zoek te gaan naar innerlijke rust.

Kris Verburgh

Als iemand zich hard maakt voor gezond eten, is het Kris Verburgh wel! Hij heeft talloze boeken op zijn naam staan die maar over één ding gaan: gezond eten.

‘De Voedselzandloper’ en ‘Veroudering vertragen: het langer jong-plan’ zijn de meest bekende boeken van deze jonge Belgische arts-onderzoeker en auteur. Beide boeken gaan over gezond eten en langer jong blijven. Bij het jong houden van je lichaam en de preventie van ziektes is gezond eten van groot belang. ‘De Voedselzandloper’ is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten over voeding en het verouderingsproces. In het tweede boek bespreekt Verburgh de rol van voeding bij het versnellen of vertragen van veroudering en legt uit waarom zo veel mensen met overgewicht kampen.

Op Love for Life komt Kris Verburgh over zijn expertise vertellen, op zijn eigen manier zodat het begrijpelijk is voor iedereen.

Patrick van Hees

In 2009 maakte Van Hees de stap om het ultieme geluk na te jagen. Op een hele relaxte manier die hem zinde en die hem gelukkig maakt. Want zijn wij mensen niet allemaal op zoek naar geluk? Veel mensen zoeken dit geluk in materialisme, in geld, maar dit maakt niet gelukkig. Hoe je geluk kan behalen, daar weet de geluksprofessor alles vanaf door zijn jarenlange onderzoek aan Cambridge voor het gelijknamige boek.

Hoe gelukkig ben jij? Neem jij bijvoorbeeld genoegen met een ruime voldoende in plaats van een prachtige 9? Welke doelen heb jij in je leven? Welke verbinding maak je met de mensen om je heen? En wanneer geef jij jezelf de tijd om op te laden en wat doe je dan het liefst? Patrick van Hees bespreekt zijn kennis over gelukkig zijn met jou op Love for Life!

davidji

Na een lange carrière als zakenman in de financiële wereld, fusies en acquisities besloot davidji het over een hele andere boeg te gooien: hij is één van de meest inspirerende meditatieleraren van deze tijd! Als auteur van ‘Geheimen van meditatie’, meditatiedocent in het Deepak Chopra Center, decaan aan de Chopra Center University reist hij de wereld over om iedereen te leren mediteren.

Tegenwoordig worden we geleefd door verantwoordelijkheden op het werk, thuis, zorgen voor je kinderen, je huisdier of je geliefde. En ontvangen we veel prikkels door onze telefoon, (whatsapp) berichten, e-mails, social media, televisie en ga zo maar door.

davidji realiseerde zich dat maar al te goed en heeft de ’16 seconden meditatie’ ontwikkeld. Deze wijze wordt onder andere gebruikt door de Dutch Special Forces, de Navy Seals, US Marines, Law Enforcement in Canada en Amerika en door professionele atleten en zakenmensen. Leer ook hoe je de ’16 seconden meditatie’ methode van davidji kan toepassen door de stoomcursus op Love for Life bij te wonen!

Vanaf ongeveer 4 à 3 weken voor het event kun je je inschrijven voor deze drie wijze mannen.