Feelgoodbyfood op Love for Life

Chantal Meijer - Feelgoodbyfood - Love for LifeIk ben Chantal, blogger van de foodblog Feelgoodbyfood; een blog over gezond, puur en bewust eten.

Op de blog vind je onder meer artikelen, makkelijke vegetarische recepten, tips&weetjes, reviews, hotspots en nog veel meer gezonde inspiratie!

Met Feelgoodbyfood wil ik anderen informeren, inspireren en laten zien dat je je goed kunt voelen door goed te eten.

Goed eten betekent voor mij zoveel mogelijk puur, onbewerkt en plantaardig eten. Geen dieet of calorieën tellen, maar  denken in voedingstoffen. Voedsel is er om ons lichaam energie te geven, ofwel, om ons lichaam te voeden. En het moet natuurlijk gewoon heel erg lekker zijn. En dat gaat heel goed samen!

Je bent wat je eet

Het gezegde ‘je bent wat je eet’ neem ik heel letterlijk. Wat ik eet laat echt zien hoe ik mij voel. Ik zie voeding als medicijn voor mijn lichaam. Gezonde voeding heeft een directe invloed op hoe wij ons voelen en hoe wij functioneren.  

Gezonde voeding heeft talloze positieve werkingen op ons lichaam, zowel aan de binnen als de buitenkant. Door gezonde voeding voelen we ons vitaal, hebben we een betere nachtrust, kunnen we ons beter concentreren, hebben we meer energie en een betere weerstand tegen infecties. Ook zorgt gezonde voeding voor een beter uitziende huid, sterke nagels en mooi glanzend haar.

Kortom, gezonde voeding zorgt ervoor dat we beter in ons vel zitten en dat we beter kunnen functioneren en presteren in ons dagelijks leven. Maar vooral dat we ons goed voelen en vol energie zitten.

Love for Life

Love for Life betekent voor mij meer dan gezonde voeding. Het is een gezonde levensstijl waarin gezond eten een deel van een dagelijkse gewoonte is. Het gaat vooral om in balans zijn. Balans tussen voeding, bewegen, rust en ritme. Maar ook om het bewust zoveel mogelijk genieten van het nu. Oftewel, goed voor jezelf zorgen en houden van het leven!

----

Chantal is ook op Love for Life! Je vindt haar in het Kooktheater.