Winnaar yogareis is bekend

Love for Life - Yogareis - Yogacruise.nlDe winnaar van de yogareis is bekend. In de week na het event hebben we bezoeker Floor Aldershof verrast. Zij vertrekt binnenkort samen met een vriend of vriendin richting het Turkse Dalaman waar ze een week zal verblijven op een klassieke zeilboot.

Hoe kon je kans maken op deze reis?

Het was heel simpel: we hebben de reis verloot onder al onze bezoekers. Dus het enige wat je moest doen was een kaartje kopen en duimen dat jij de gelukkige bent.

 
Wat houdt de reis in?

De winnaar van de yogareis vliegt samen met een vriend of vriendin van Amsterdam naar Dalaman. Daar worden ze naar een prachtige klassieke zeilboot gebracht waar zij een week zullen verblijven. Tijdens deze week staan er iedere dag twee ontspannen yogalessen op het programma, steeds weer op een andere inspirerende locatie. De bemanning laat ze iedere dag de mooiste plekken in de omgeving zien en maakt een tussenstop bij het Griekse eilandje Symi. 

De yogareis wordt aangeboden door Zonnig Zeilen. Lijkt zo’n heerlijke yogareis je ook wel wat? Kijk eens op de website van Zonnig Zeilen voor de mogelijkheden.