blijf op de hoogte

Lekker in je vel en verantwoord genieten

Zaterdag 4 en zondag 5 juni vond de allereerste eerste editie van Love for Life plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Dit lifestyle event is er voor iedereen die geïnteresseerd is in Food, Body & Mind. Lichaam en geest in evenwicht en een leven waarin gezond eten, bewegen en relaxen belangrijk zijn. Wilt u hier volgend jaar ook aan deelnemen? lees meer »

Concept

Deelnemen

Voor de tweede editie van Love for Life hebben wij een grote wens. Een droom om het event verder uit te bouwen wat betreft inhoud, workshops, producten, beleving, sprekers, deelnemers en bezoekers. We geloven er heel sterk in dat dit gaat lukken en worden daarin ondersteund door de positieve reacties van bezoekers, exposanten & partners en onderzoeken in de markt. We willen en kunnen heel veel, maar hebben daarvoor wel de juiste aanpak & balans nodig; precies waar Love for Life voor staat!
Daarom hebben we besloten meer tijd te nemen om het concept van dit event verder te ontwikkelen en te zoeken naar de juiste partnerships. Daarin hebben we al flink wat stappen gezet. Zodra het concept gereed is, prikken wij een datum voor de volgende editie en zullen dan uiteraard iedereen direct hierover informeren.

Wij kijken vernieuwend en positief uit naar de volgende editie van Love for Life!
 

Plattegrond 2016

Plattegrond