Neem jij jouw laptop dagelijks mee naar je werk, naar school of heb je regelmatig afspraken buiten de deur waardoor jouw laptop mee op reis moet? Dan is het geen gek idee om eens te gaan kijken naar een kwalitatieve laptophoes. Er zijn vele verschillende varianten laptophoezen te vinden. Zo heb je laptophoezen welke zakelijk goed te gebruiken zijn, maar ze zijn er ook genoeg te vinden voor casual. Lees in dit artikel waarom een passende laptophoes voor op reis essentieel is en waar je op kan letten bij het kopen van één!

Bescherming

Het is een onmisbare accessoire voor wanneer je een laptop in bezit hebt, de laptophoes. Met een laptophoes kan jij jouw laptop goed beschermen wanneer je op reis bent naar bijvoorbeeld werk of school. Het aanbod in laptophoezen in zeer ruim. Het is echt een goede investering als jij jouw laptop graag goed wilt beschermen. Met een laptophoes ben je er zeker van dat je jouw laptop overal mee naartoe kan nemen, zonder dat deze beschadigd raakt. En met bedrukte laptophoezen zorg je er, naast bescherming, ook nog eens voor dat je er stylish bij loopt. Wat wil je nog meer!

Laptop opmeten

Om de juiste laptophoes te kopen, is het van belang om jouw gehele laptop op te meten. Elk laptopmerk is namelijk anders en zo verschilt elke laptop in afmeting. De inch-maat slaat op de grootte van jouw beeldscherm. Hiermee wordt niet de rand mee gerekend en is daarom geen goede graadmeter bij het zoeken naar de juiste laptophoes. Het is dus aan te raden de gehele laptop te meten, met rand. Ook kan je kijken naar merk specifieke laptophoezen, welke speciaal zijn ontworpen voor een bepaalde serie laptops. Wanneer jij bijvoorbeeld een Apple Macbook hebt, kan je gaan zoeken naar laptophoezen die speciaal ontworpen zijn voor deze laptops. Dan weet je zeker dat de laptophoes naadloos aansluit op jouw laptop.

Extra wensen

Naast dat je laptop goed wordt beschermd door een laptophoes, kan deze ook handig zijn voor wanneer je bijvoorbeeld weinig ruimte hebt in je tas. Als je namelijk gaat voor een laptophoes met een accessoire vak, kan je hier gemakkelijk extra spullen in kwijt. Hierin kan je bijvoorbeeld je muis, oplader en usb stick kwijt. Er zijn zelfs laptophoezen te vinden met een vak voor je smartphone. Zo kan je alles netjes bij elkaar opbergen en blijft je laptop goed beschermd.

Zo zie je maar dat er voldoende redenen zijn om een laptophoes te kopen!